ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πογκμπά: "Μίστερ σκουντέτο ο Αλέγκρι"

Πογκμπά: "Μίστερ σκουντέτο ο Αλέγκρι"

Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε το θαυμασμό του για την παρουσία 5.000 οπαδών στην πρώτη προπόνηση της Γιουβέντους στο Σίντνεϊ ενώ παράλληλα μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους προπονήθηκε στο Σίντνεϊ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησής της με ομάδα επιλέκτων της A-League όπου θα βρει απέναντί της και τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με 5.000 κόσμο να βρίσκεται στις εξέδρες για να την παρακολουθήσει και το γεγονός αυτό να ενθουσιάζει τον Πολ Πογκμπά.

"Δεν φανταζόμασταν πως έχουμε τόσους πολλούς οπαδούς ακόμα και εκτός Ευρώπης, που να είναι μάλιστα τόσο μακριά. Για εμάς είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε και για εκείνους είναι ωραίο που μπορούν να δουν την ομάδα από κοντά", δήλωσε αρχικά ο Γάλλος άσος, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην παρουσία του Αλέγκρι στη "βέκια σινιόρα".

"Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Ο Αλέγκρι το έχει πετύχει αυτό, η ομάδα του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη, το ίδιο η διοίκηση και ο πρόεδρος.

Είμαστε χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί του. Προς το παρόν υϊοθετούμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού του παρελθόντος, δουλεύοντας πολύ στην κατοχή μπάλας.

Πάνω κάτω είναι όλα τα ίδια, όταν παίζεις για τρία χρόνια με ένα σύστημα και νικάς, δεν χρειάζεται σίγουρα να αλλάξεις πολλά. Θα πρέπει μόνο να διατηρηθούν μερικά χαρακτηριστικά και να βελτιώσεις μερικά άλλα και αυτό προσπαθεί να κάνει ο μίστερ.

Εάν θα σκοράρω περισσότερα γκολ με εκείνον στον πάγκο; Ένας μέσος πρέπει να αμύνεται, να επιτίθεται και να κάνει παιχνίδι. Το να σκοράρω είναι κάτι έξτρα και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω".

Η πρώτη προπόνηση της Γιουβέντους επί αυστραλιανού εδάφους μέσα από tweets:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ