ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πιστός στη Γιουβέντους ο Κιελίνι

Πιστός στη Γιουβέντους ο Κιελίνι

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ξεκαθάρισε πως δε θα έφευγε από τη Γιουβέντους ακόμα και αν του έκανε πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόοδο των "μπιανκονέρι" τα τελευταία χρόνια.

Απόλυτα ικανοποιημένος στη Γιουβέντους είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος δείχνει να πιστεύει πολύ στο πλάνο της ομάδας.

Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων πως οι "μπιανκονέρι" έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου, ενώ ξεκαθάρισε πως δε θα έφευγε με τίποτα από το Τορίνο.

"Αν η Ρεάλ Μαδρίτης μου έκανε μία πρόταση ούτε που θα το σκεφτόμουν ν' αφήσω τη Γιουβέντους. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο. Ο Μαρότα έχει ξεκαθαρίσει ότι ο σύλλογος δεν πουλάει, αντιθέτως θέλει να χτίσει πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις.

Σκεφτείτε το: Κατά την πρώτη χρονιά του Κόντε πόσοι πίστευαν ότι η Γιουβέντους θα πάρει το πρωτάθλημα; Έχουμε σφυρηλατηθεί πλέον κι έχουμε προσθέσει κάποια ακόμα κομμάτια. Είμαστε πιο σταθεροί και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο".

Επίσης, αναφέρθηκε στη μεταγραφική πολιτική της Γιουβέντους: "Κάποιοι λένε πως η Γιουβέντους έχει ξοδέψει 200 εκατομμύρια ευρώ. Θα ήθελα να δω πώς τα ξόδεψε αυτά. Όταν μιλάς για αριθμούς πρέπει να μπορείς να τους δικαιολογήσεις. Η Γιουβέντους δεν έκανε μεγάλες επενδύσεις.

Η Μπάγερν ξόδεψε 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Μάριο Γκέτσε, έναν παίκτη. Η Γιούβε δεν έχει δώσει τόσα για όλες της τις φετινές μεταγραφές. Ωστόσο, δεν είναι θέμα χρημάτων, θέλουμε να βελτιωνόμαστε στο γήπεδο. Θα συγκριθούμε με τους υπόλοιπους την κατάλληλη στιγμή".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ