ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Μπορούσα να πάω σε Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ"

Foto Daniele Badolato - LaPresse
25 08 2012 Torino
Sport
Campionato di calcio Serie A TIM 2012/2013 Juventus vs. Parma 
Nella foto : Pirlo

Foto Daniele Badolato - LaPresse
25 08 2012 Turin
Sport
Football Italian Championship Season 2012/2013 Juventus vs. Parma 
In the picture Pirlo
Foto Daniele Badolato - LaPresse 25 08 2012 Torino Sport Campionato di calcio Serie A TIM 2012/2013 Juventus vs. Parma Nella foto : Pirlo Foto Daniele Badolato - LaPresse 25 08 2012 Turin Sport Football Italian Championship Season 2012/2013 Juventus vs. Parma In the picture Pirlo LAPRESSE

Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του πως θα μπορούσε να έχει πάει σε μία εκ των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Διαβάστε, επίσης, γιατί ευχαρίστησε τον Κόντε και ποιο ήταν το σχόλιό του για το ενδεχόμενο διαδοχής του Αλέγκρι από τον Ζέεντορφ.

Αρκετές ήταν οι ευκαιρίες που είχε ο Αντρέα Πίρλο για να κάνει καριέρα μακριά από την Ιταλία.

Οι προτάσεις δεν έλειπαν για τον Ιταλό μέσο, ο οποίος αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του πως μεγάλοι σύλλογοι είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του, με τη μεταγραφή του να χαλάει κάθε φορά.

"Είχα έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι και μετά ο Μπερλουσκόνι παρενέβη κι έμεινα στη Μίλαν. Επίσης, ήμουν κοντά στο να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης του Καπέλο το 2006. Ο Γουαρδιόλα στη συνέχεια με έπεισε να πάω στην Μπαρτσελόνα το 2011 και μετά ο Μπερλουσκόνι παρενέβη και πάλι" εξηγεί στην αυτοβιογραφία του ο 33χρονος.

Επιπλέον, σχολίασε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον Κλάρεν Ζέεντορφ: "Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, έχει το χάρισμα και θα τα πάει καλά στη Μίλαν. Ωστόσο, τώρα εξακολουθεί να παίζει στη Βραζιλία, θα δούμε όταν σταματήσει".

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον τον Αντόνιο Κόντε: "Χάρη στην Κόντε άρχισα να θέλω να γίνω προπονητής και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ