ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Η φανέλα με το Νο 10 παραμένει ελεύθερη"

Juventus' forward Alessandro Del Piero (R)  celebrates after scoring with Juventus' midfielder Andrea Pirlo during the Italian Serie A football match Juventus against Atalanta on May 13, 2012 in Juventus stadium in Turin.  AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Juventus' forward Alessandro Del Piero (R) celebrates after scoring with Juventus' midfielder Andrea Pirlo during the Italian Serie A football match Juventus against Atalanta on May 13, 2012 in Juventus stadium in Turin. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE AFP

Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουβέντους να μην αποσύρει τη φανέλα με το Νο 10 προς τιμήν του. Τι είπε για τις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών από τη Μίλαν.

H Γιουβέντους σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρει οριστικά τη φανέλα με το Νο 10 θέλοντας να τιμήσει τον Ντελ Πιέρο για την 19χρονη τεράστια προσφορά του στο σύλλογο , όμως ο ίδιος ο "Μεγαλέξανδρος" ζήτησε από τη διοίκηση των Τορινέζων να την αφήσει διαθέσιμη για οποιοδήποτε παίκτη...

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky" ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος έσπευσε να εξηγήσει για ποιο λόγο τον βρίσκει σύμφωνο η απόφαση του αρχηγού των "μπιανκονέρι":

"Το να αναλάβει κάποιος την κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο Ντελ Πιέρο είναι κάτι που φαντάζει αδιανόητο αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρο όμως ότι κάποιος στο μέλλον θα προσπαθήσει να τον διαδεχτεί.

Αναμφίβολα είναι εκτιμητέα η κίνηση του Αλεσάντρο να κρατήσει διαθέσιμο το νούμερο καθώς όλοι θέλουν να μπορούν να ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα με το νούμερο δέκα της Γιουβέντους, κάτι που είναι πολύ όμορφο πράγμα.

Όσον αφορά εμένα διατηρώ το Νο 21, το είχα πάντα και θα το κρατήσω".

Επιπλέον, ο 33χρονος άσος εκμυστηρεύτηκε ότι δέχτηκε αρκετά συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από πρώην συμπαίκτες του στη Μίλαν για την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο με τη φανέλα της Γιουβέντους .

"Με κάλεσαν όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου, ήταν χαρούμενοι για μένα και αυτό με ευχαριστεί. Τα αντίο της Κυριακής; Ήταν συγκινητικά. Μου ξαναήρθαν αρκετές εικόνες στο μυαλό από την περασμένη σεζόν".

Italian Soccer Serie A - Juventus vs Atalanta -
Torino - 13/05/2012
Andrea Pirlo poses with the Serie A Trophy - Juventus vs Atalanta - fotografo: Fabrizio Forte
Italian Soccer Serie A - Juventus vs Atalanta - Torino - 13/05/2012 Andrea Pirlo poses with the Serie A Trophy - Juventus vs Atalanta - fotografo: Fabrizio Forte 10

Ο Αντρέα Πίρλο με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ιταλίας

Γιουβεντίνος μέχρι το 2015 ο Μπαρτσάλι

Δύο μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του σκουντέτο και η Γιουβέντους προχώρησε στην πρώτη κίνησή της ενόψει της νέας σεζόν με την επέκταση του συμβολαίου του Αντρέα Μπαρτσάλι.

Η προηγούμενη συμφωνία με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό έληγε το καλοκαίρι του 2013, όμως ο πρώην άσος της Βόλφσμπουργκ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο (με αυξημένες αποδοχές) και θα παραμείνει στο "Juventus Stadium" τουλάχιστον μέχρι το 2015.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ