ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πήρε Μάτρι, έδωσε Αμάουρι

CAGLIARI, ITALY - JANUARY 06:  Alessandro Matri of Cagliari during the Serie A match between Cagliari and Milan at Stadio Sant'Elia on January 6, 2011 in Cagliari, Italy.  (Photo by Enrico Locci/Getty Images)
CAGLIARI, ITALY - JANUARY 06: Alessandro Matri of Cagliari during the Serie A match between Cagliari and Milan at Stadio Sant'Elia on January 6, 2011 in Cagliari, Italy. (Photo by Enrico Locci/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Γιουβέντους έκανε μια σπουδαία μεταγραφή την τελευταία στιγμή, καθώς απέκτησε τον Αλεσάντρο Μάτρι από την Κάλιαρι, ενώ έδωσε στην Πάρμα τον Αμάουρι

Ο Μάτρι είναι 26άχρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει 11 γκολ φέτος και είναι γενικότερα από τους καλύτερους παίκτες του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μίλαν, η οποία μέχρι το 2007 που είχε στην κατοχή τον έδινε δανεικό σε μικρές ομάδες, μέχρι που κατέληξε στην Κάλιαρι και έδειξε τι αξίζει.

Η "Γιούβε" το απέκτησε δανεικό για 6 μήνες έναντι 2.500.000 ευρώ και το καλοκαίρι θα τον αποκτήσει έναντι 15.500.000 ευρώ, τα οποία θα δώσει σε δόσεις 3 ετών.

Στο πλαίσιο της μεταγραφή του Μάτρι, η "κυρία" έδωσε το 50% της συνιδιοκτησίας του Λορέντζο Αριάουντο, 21άχρονου Ιταλού κεντρικού αμυντικού.

Όσον αφορά στον Αμάουρι, δόθηκε δανεικός στην Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ