ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ντελ Πιέρο στηρίζει Αμπιντάλ & Μαλαφέεφ

Ο Ντελ Πιέρο στηρίζει Αμπιντάλ & Μαλαφέεφ

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έδειξε για μία ακόμα φορά το ανθρώπινο μεγαλείο του, καθώς ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα μήνυμα συμπαράστασης για τους δύο συναδέλφους του που δοκιμάζονται σκληρά από τη μοίρα.

Ο "Πιντουρίκιο" έκανε ειδική αναφορά στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε στον Γάλλο άσο (όγκος στο συκώτι) αλλά και στην θλιβερή είδηση του θανάτου της γυναίκας του Ρώσου γκολκίπερ, ενώ παράλληλα έγραψε για τις συγκλονιστικές ώρες που περνούν οι άνθρωποι στην Ιαπωνία μετά τους σεισμούς αλλά και για την συμπλήρωση 150 χρόνων από την Ένωση της Ιταλίας.

Αναλυτικά το κείμενο που ανήρτησε ο καπιτάνο της Γιουβέντους:

Σήμερα είναι μία ημέρα γιορτής για την Ιταλία, το Τορίνο -η πρώτη πρωτεύουσα- είναι γεμάτο από σημαίες της πατρίδας στα παράθυρα για τα εκατό πενήντα χρόνια από την Ένωση της Ιταλίας και αυτό με ευχαριστεί πολύ.

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που μου προκαλούν θλίψη, όπως οι ειδήσεις που φτάνουν από την Ιαπωνία και εκείνες που συνδέονται με δύο συναδέλφους μου, για τις οποίες θα ήθελα να σας μιλήσω και επειδή μπορείτε και εσείς να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις σας για αυτούς τους ανθρώπους.

Στον Ερίκ Αμπιντάλ, αμυντικό της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Γαλλίας, η ιατρική διάγνωση έδειξε όγκο στο συκώτι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ξέρω ότι θα παλέψει όπως έχει συνηθίσει να κάνει στο γήπεδο.

Ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος στον τελικό του Βερολίνου με τη φανέλα της Γαλλίας, τώρα όμως αισθάνομαι συμπαίκτης του και με την ευχή μου να πετύχει η επέμβαση, ελπίζω να τον ξαναδώ σύντομα απόλυτα υγιή στα γήπεδα.

Με συγκλόνισε επίσης πολύ αυτό που συνέβη στον Βιάτσεσλαβ Μαλαφέεφ, στον τερματοφύλακα της Ζενίτ που αντιμετωπίσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν τρία χρόνια, αλλά και της Εθνικής Ρωσίας.

Ο Μαλαφέεφ δέχτηκε ένα τρομερό χτύπημα, τον θάνατο της γυναίκας του, ενώ εκείνος ήταν με την αποστολή της ομάδας του στην Ολλανδία για το παιχνίδι του Europa League με την Τβέντε.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις. Του στέλνω τα συλληπητήριά μου. Αλεσάντρο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ