ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Ντύθηκε" Ντελ Πιέρο ο Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πέτυχε τα δύο γκολ της Γιουβέντους στο "Louis II" κι έγινε ο τρίτος παίκτης της "Γηραιάς Κυρίας" που πετυχαίνει δύο (τουλάχιστον) σε ματς ημιτελικού Champions League. Η σύμπτωση με Ντελ Πιέρο και ο Ιντζάγκι. (video)

Η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 τη Μονακό στο "Louis II" κι έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης της "Γηραιάς Κυρίας" επί των Μονεγάσκων κι έγινε ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει δύο (τουλάχιστον) γκολ σε ματς ημιτελικού Champions League.

Ο πρώτος ήταν ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, πάλι απέναντι στη Μονακό. Βέβαια, δεν σταμάτησε μόνο στα δύο γκολ, αλλά πέτυχε και τρίτο (χατ-τρικ) στη νίκη με 4-1, πάλι για τα ημιτελικά του Champions League, της σεζόν 1997-98.

O τρίτος είναι ο Φίλιπο Ιντζάγκι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για τα ημιτελικά του Champions League της επόμενης σεζόν (1998-99). Μόνο που δεν έφθαναν αυτά τα δύο γκολ, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 3-2 από το Τορίνο κι έπειτα στον τελικό.

Πηγή: Mr Chip

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ