ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντάνι Άλβες: "Γι' αυτό έφυγα απ' την Μπαρτσελόνα"

Juventus' Dani Alves celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Juventus' Dani Alves celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

O Ντάνι Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, με αφορμή την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τους "μπλαουγκράνα" ύστερα από μία οχταετία.

Το βράδυ της Τρίτης (11/04, 21:45) η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η αναμέτρηση θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Με αφορμή το επικείμενο αντάμωμα με τους πρώην συμπαίκτες του, ο 33χρονος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και ήταν αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά στον λόγο που αποχώρησε απ' τους "μπλαουγκράνα" το περασμένο καλοκαίρι.

"Πρέπει να πω ότι δεν ένιωθα τόσο άνετα στην Μπαρτσελόνα πια. Τα πράγματα στο σύλλογο άλλαξαν σημαντικά, ενώ όσο περνούσε ο καιρός το όνομά μου βρισκόταν όλο και περισσότερο στην πρώτη γραμμή του.... πυρός. 'Ο Ντάνι είναι αυτός που πρέπει να φύγει', έλεγαν όλοι. Είχα κουραστεί με όλο αυτό. Αποφάσισα να ακολουθήσω μία νέα πορεία και να βρω την ευτυχία κάπου αλλού. Σίγουρα, θα είναι πολύ περίεργο για εμένα να τεθώ αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα. Προτιμούσα να την συναντήσω στον τελικό", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Photo Credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ