ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νοκ-άουτ ο Κιελίνι, πρόβλημα με Ντελ Πιέρο

Νοκ-άουτ ο Κιελίνι, πρόβλημα με Ντελ Πιέρο

Ο Λουίτζι Ντελ Νέρι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζόρτζιο Κιελίνι για έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του στο Ουκρανία-Ιταλία, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τη Ρόμα είναι και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η Γιουβέντους προετοιμάζεται για να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο "Ολίμπικο" κόντρα στη Ρόμα, όμως ο τεχνικός της Λούιτζι Ντελ Νέρι "πονοκεφαλιάζει" αφού το πιθανότερο είναι να παραταχθεί στη Ρώμη χωρίς δύο από τα εμπερότερα στελέχη της.

Η "σίγουρη" απουσία είναι αυτή του Κιελίνι, με τον Ιταλό στόπερ να τραυματίζεται στο αριστερό πόδι στο πλαίσιο της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης των "ατζούρι" στο Κίεβο και το ιατρικό επιτελείο να εκτιμά ότι θα μείνει για 30 ημέρες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει μόνο τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Κιέβο, Πάρμα και Νάπολι.

Σαν να μην έφτανε αυτό στους "μπιανκονέρι", κινδυνεύουν να αγωνιστούν κόντρα στη Ρόμα χωρίς τον φυσικό ηγέτη τους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με τον "Πιντουρίκιο" να αποχωρεί τραυματίας από την προπόνηση της Πέμπτης και να θεωρείται πλέον πολύ δύσκολο να δηλώσει "παρών" στην αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Ντελ Πιέρο απουσιάσει από το ντέρμπι, τότε τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Λούκα Τόνι, αποτελώντας τον παρτενέρ του Αλεσάντρο Μάρτι στη γραμμή κρούσης.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ