ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέο συμβόλαιο σε Μπουφόν

NATAL, BRAZIL - JUNE 22:  Gianluigi Buffon of Italy prior to the press conference on June 22, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 22: Gianluigi Buffon of Italy prior to the press conference on June 22, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Μπιανκονέρο μία ζωή! Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας του με τη Γιουβέντους και θα παραμείνει σε αυτήν τουλάχιστον μέχρι το 2016. Πάει Αλ Τζαζίρα ο Βούτσινιτς!

Η σχέση του Τζίτζι Μπουφόν με τη Γιουβέντους είναι από το 2001 και μετά (όταν τον απέκτησε από την Πάρμα) σχέση αγάπης και όλα δείχνουν πως έτσι θα παραμείνει μέχρι τη στιγμή που θα πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του και να αποχωρήσει από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα, ο 36χρονος πορτιέρε συμφώνησε με τη διοίκηση της "βέκια σινιόρα" και θα υπογράψει την επιμήκυνση της συνεργασίας του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2016, ενώ θα υπάρχει και οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Όπως αναφέρει μάλιστα η τορινέζικη "Tuttosport" ο μεγάλος στόχος του Μπουφόν είναι να παίξει μπάλα σε ανταγωνιστικό επίπεδο μέχρι το 2018 προκειμένου να πει "αντίο" με πανηγυρικό τρόπο: δηλώνοντας "παρών" στο Μουντιάλ της Ρωσίας που θα είναι το έκτο στην καριέρα του!

Εν τω μεταξύ, ο Μίρκο Βούτσινιτς ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου της Γιουβέντους, με την "Tuttosport" να υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Μαυροβούνιο επιθετικό στην Αλ Τζαζίρα και να βάλουν στα ταμεία τους 6.000.000 ευρώ.

Νέο συμβόλαιο σε Μπουφόν

"Μπουφόν μέχρι το 2016, φεύγει ο Βούτσινιτς", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Τuttosport

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ