ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέα πρόταση για Γιόβετιτς από Γιουβέντους

Νέα πρόταση για Γιόβετιτς από Γιουβέντους

Βελτιωμένη πρόταση στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Στέφαν Γιόβετιτς κατέθεσε η Γιουβέντους, στην οποία δήλωσε πως θέλει να παραμείνει ο Πολ Πογκμπά.

Σε τριπλό ταμπλό φαίνεται πως παίζει η Γιουβέντους όσον αφορά την επίθεσή της, αφού "τρέχει" παράλληλα τις υποθέσεις των Στέφαν Γιόβετιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Κάρλος Τέβες.

Μετά τις τελευταίες φήμες που αφορούσαν τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τη συνάντηση των "μπιανκονέρι" με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ιγκουαΐν μάλλον ήταν η... σειρά του Γιόβετιτς.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας κατέθεσαν σύμφωνα με την "Tuttosport" νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Μαυροβούνιο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δίνουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Λούκα Μαρόνε. Ωστόσο, είναι γνωστό πως η Φιορεντίνα ζητάει 30 εκατομμύρια ευρώ, με την οικογένεια Ντέλα Βάλε να τονίζει πως τη νοιάζουν τα χρήματα και όχι τα ανταλλάγματα.

Μένει να φανεί αν αυτή η πρόταση της Γιουβέντους είναι ικανή να κάνει τους "βιόλα" να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων ή αν θα απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έγινε με την πρώτη πρόταση η οποία ήταν μικρότερη κατά δύο εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα, ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική πρώτη χρονιά με τη Γιούβε, δήλωσε: "Θα παραμείνω στη Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά. Το μέλλον μου βρίσκεται εδώ. Ήταν μία καλή σεζόν για μένα. Αισθάνομαι καλά στο Τορίνο και είμαι χαρούμενος στη Γιούβε".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ