ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Ναι" στην εθνική Ιταλίας από Πίρλο

"Ναι" στην εθνική Ιταλίας από Πίρλο

Ο Αντρέα Πίρλο συνεχίζει κανονικά στην Εθνική Ιταλίας όπως διαβεβαίωσε τον Αντόνιο Κόντε. Τι είπε ο "μαέστρος" της Γιουβέντους για το Champions League και την... Ρόμα.

Μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, ο Αντρέα Πίρλο είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως αποχωρούσε από τη "σκουάντρα ατζούρα" για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη Γιουβέντους, όμως φαίνεται πως Πίρλο και Ιταλία δεν κάνουν χώρια...

Ο Αντόνιο Κόντε συναντήθηκε με τον παίκτη για να διερευνήσει τις προθέσεις του και να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν εξετέλεσε άριστα την αποστολή του αν κρίνουμε από τη δημόσια τοποθέηση του Πίρλο.

"Μίλησα με τον Κόντε και του είπα πως είμαι διαθέσιμος για να παίξω με την Ιταλία. Είδα το παιχνίδι με αντίπαλο την Ολλανδία, η δουλειά του μίστερ έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται", δήλωσε ο 35χρονος άσος, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στη μάχη του τίτλου και στην πρόκληση του Champions League.

"Πρέπει να επαναλάβουμε την επιτυχία των περασμένων ετών, ο κυριότερός μας αντίπαλος για τον τίτλο θα είναι η Ρόμα. Στο Champions League είμαστε υποχρεωμένοι να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε τη φάση των ομίλων".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ