ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοράτα: "Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι ο Μανωλάς"

Μοράτα: "Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι ο Μανωλάς"

Ο Άλβαρο Μοράτα επέπληξε τον Τότι για τις δηλώσεις του και τόνισε πως αν η Ρόμα είχε νικήσει στο ντέρμπι δεν θα φώναζε για τη διαιτησία. Διαβάστε τι είπε για το επεισόδιο με τον Κώστα Μανωλά.

"Εάν είχαν κερδίσει δεν θα έλεγαν τίποτα. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ήταν στενοχωρημένος μετά τον αγώνα, δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς την ήττα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ειδικά όταν αυτή έρχεται στα τελευταία λεπτά.

Ο Τότι είναι μεγάλος παίκτης και ιστορικός, ίσως όμως να μην έπρεπε να τα πει αυτά", δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Goal.com" ο Ισπανός φορ, έχοντας στο μυαλό του τους μύδρους που εξαπέλυσε ο Φραντσέσκο Τότι για τη διαιτησία του Τζανλούκα Ρόκι στο μεγάλο ντέρμπι.

Ο Μοράτα, ο οποιός πήρε τη θέση του Γιορέντε στο 59ο λεπτό, μίλησε και για τον τρομερό καυγά στον οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μανωλά στο φινάλε της αναμέτρησης και ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να αντικρύσουν αμφότεροι απευθειάς κόκκινη κάρτα.

"Δεν έκανα τίποτα, ήταν μία απόφαση πραγματικά παράξενη. Έκανα ένα δυνατό τάκλιν αλλά μόνο επειδή ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είσαι σκληρός. Ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα μου: να σταματήσω το παιχνίδι, να είμαι επιθετικός.

Μοράτα: "Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι ο Μανωλάς"

Ο Μανωλάς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό και ο Μοράτα με μία για τον τσακωμό τους στα τελευταία λεπτά του Γιουβέντους-Ρόμα

Στην προηγούμενη φάση με είχε σπρώξει προς τις διαφημιστικές πινακίδες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω όμως την αντίδραση του Μανωλά, γιατί και αυτοί μας χτυπούσαν.

Εγώ έμεινα ακίνητος χωρίς να κάνω τίποτα και εύχομαι να γίνει κάτι για να διαγραφεί η ποινή μου. Ό,τι και αν έγινε πάντως το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη. Είμαστε πρώτοι και είμαι ευτυχισμένος για αυτό".

Ερωτηθείς επίσης για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Ιταλία, είπε: "Αυτό που είναι μοναδικό εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο προπονείσαι: είναι σαν να προετοιμάζεσαι για πόλεμο. Δεν υπάρχει χρόνος για να αναρρώσεις. Η προπόνηση είναι πολύ σκληρή αλλά έχω προσαρμοστεί".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ