ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μαρότα: "Θαυμάζω Ρόμπεν και Σάντσες"

Μαρότα: "Θαυμάζω Ρόμπεν και Σάντσες"

Στη Γιουβέντους θα ήθελε να δει τους Άριεν Ρόμπεν και Αλέξις Σάντσες όπως παραδέχτηκε ο Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος άφησε τα πάντα ανοιχτά.

Μία ηχηρή μεταγραφή φαίνεται πως ψάχνει η Γιουβέντους, οι άνθρωποι της οποίας γνωρίζουν πως θα χρειαστούν έναν ποιοτικό παίκτη προκειμένου ν' ανέβουν επίπεδο.

Το όνομα που ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό είναι εκείνο του Αλέξις Σάντσες και ο Τζουζέπε Μαρότα προσέθεσε μόνος του κι αυτό του Άριεν Ρόμπεν.

Με δηλώσεις του στην "Corriere dello Sport" ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους αναφέρθηκε και στους δύο χωρίς να πάρει ξεκάθαρη θέση για καμία περίπτωση: "Οι Ρόμπεν και Αλέξις είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες και τους θαυμάζω. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα αυτή τη στιγμή. Ο Σάντσες παίζει στην Μπαρτσελόνα και πλήρωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον πάρουν. Νομίζω πως θα μείνει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Ο Ρόμπεν είναι ένας παίκτης με στοιχεία εξουσίας και έχει πολύ μεγάλες ικανότητες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή παίζει σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ