ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μαρκίζιο: "Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους"

Μαρκίζιο: "Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους"

Να παραμείνει στη Γιουβέντους παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων επιθυμεί ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. "Δεν πωλείται ο παίκτης" ξεκαθαρίζει ο Τζουζέπε Μαρότα.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γιουβέντους ήταν -και- φέτος ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και αυτός είναι ο λόγος που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Μονακό.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από το Τορίνο, καθώς επιθυμεί να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με τη "γηραιά κυρία".

"Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους. Θέλω να συνεχίσω να παλεύω για την κατάκτηση τίτλων και να κατακτήσω πράγματα με τον σύλλογο στον οποίο μεγάλωσα" ήταν η δήλωσή του στην "Tuttosport".

Η τοποθέτησή του πιθανότατα θα ήχησε ευχάριστα στα αφτιά του Τζουζέπε Μαρότα, γενικού διευθυντή, ο οποίος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται: "Η Γιουβέντους δεν είναι μία ομάδα που πουλάει. Θέλουμε να πάρουμε τρόπαια και χτίζουμε μία ομάδα για να γίνεται και πιο δυνατή. Ο Μαρκίζιο άρχισε στον σύλλογο ως μικρό παιδί και έχει το DNA της Γιουβέντους.

Σεβόμαστε το μπάτζετ μας, αλλά ο στόχος είναι να ανεβούμε επίπεδο. Φυσικά μετράει η θέληση του παίκτη, αλλά..."

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ