ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μαρκίζιο: "Έτοιμοι για εκδίκηση κόντρα στην Ίντερ"

Μαρκίζιο: "Έτοιμοι για εκδίκηση κόντρα στην Ίντερ"

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο έδωσε το σύνθημα ενόψει του "ντέρμπι της Ιταλίας" κόντρα στην Ίντερ, τονίζοντας πως η ήττα στον πρώτο γύρο από τους Μιλανέζους πονάει ακόμα τους παίκτες της Γιουβέντους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Αυτό που μας νοιάζει κυρίως είναι να κρατήσουμε αμετάβλητη τη διαφορά από τη Νάπολι και τη Μίλαν", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός διεθνής μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Tuttosport", για να προσθέσει:

"Μετά από εκείνο το 3-1 (σ.σ το σκορ με το οποίο νίκησε η Ίντερ τη Γιουβέντους στο Τορίνο στο ντέρμπι του πρώτου γύρου) το παραδέχομαι, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από την πλευρά των παικτών της Γιουβέντους να πάρουμε εκδίκηση.

Εκείνη η ήττα μας πονάει ακόμα. Μέχρι εκείνη την ημέρα, δεν είχαμε χάσει ποτέ στο στάδιό μας. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν περίεργο, πήραμε αμέσως το προβάδισμα αλλά μετά..."

Όσον αφορά δε στα παιχνίδια με τη Μπάγερν που ακολουθούν για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαρκίζιο υποστήριξε πως οι Βαυαροί υπερτερούν σε εμπειρία και ποιότητα ( "έχουν μεγάλους πρωταθλητές στο ρόστερ τους"), ωστόσο ξεκαθάρισε πως η "βέκια σινιόρα" θα παίξει χωρίς φόβο απέναντι στο συγκρότημα του Γιουπ Χάινκες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ