ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Λίπι: "Ο Ρονάλντο θα φέρει και άλλα πρωταθλήματα στη Γιουβέντους"

Marcelo Lippi, coach of the Italian national team, gives order to his players during training session in the eve of World Cup qualifying match against Slovenian national team, in Celje, Slovenia, Friday, Oct. 8, 2004. (AP Photo/Darko Bandic)
Marcelo Lippi, coach of the Italian national team, gives order to his players during training session in the eve of World Cup qualifying match against Slovenian national team, in Celje, Slovenia, Friday, Oct. 8, 2004. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Μαρτσέλο Λίπι θέλει να δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους, θεωρώντας πως θα φέρει και άλλα τρόπαια στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τη Γιουβέντους τις τελευταίες ημέρες και πλήθος δημοσιευμάτων φέρνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Τορίνο. Για την πιθανή μετακίνηση του CR7 στη "Γηραία Κυρία", μίλησε ο Μαρτσέλο Λίπι, ο οποίος έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες της "Βέκια Σινιόρα" στο παρελθόν. Παράλληλα, μίλησε και για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

"Στη Γιουβέντους υπάρχουν έξυπνοι ποδοσφαιριστές και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί ίδια συμφωνία όπως εκείνοι. Ο οικονομικός παράγοντας είναι το μικρότερο πρόβλημα. Θα παίξει άλλα 3-4 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Αν έρθει, θα φέρει και άλλα πρωταθλήματα, οπότε νομίζω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι", απάντησε για τον Ρονάλντο και την οικονομική υπέρβαση που θα πρέπει να κάνει η Γιουβέντους, ενώ για τη θέση που θα παίζει, είπε: "Είναι επιθετικός και έχει τρομερό ποσοστό επιτυχίας".

Για τον Μπουφόν, ο οποίος αποχώρησε από τη Γιούβε για την Παρί, σχολίασε: "Θα προτιμούσα να έκλεινε την καριέρα του στη Γιουβέντους, όμως αυτή είναι η δική μου σκέψη", ενώ για το κεφάλαιο Εθνική, τόνισε πως "νομίζω ότι έχει τελειώσει από την εθνική Ιταλίας, στην οποία ήταν αφοσιωμένος. Αν χρειαστεί βέβαια, θα είναι διαθέσιμος". Τέλος, θεωρεί πως το Βέλγιο έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ