ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κόντε: "Πολύ δυνατή ομάδα η Μπενφίκα"

Foto Daniele Badolato / LaPresse
09 04 2014 Vinovo ( Italia )
Sport Calcio
ESCLUSIVA JUVENTUS
Juventus - Olimpique Lione
Europa League 2013 2014 - Quarti di finale ritorno - Conferenza stampa Juventus
Nella foto: 

Photo Daniele Badolato / LaPresse
09 04 2014 Vinovo ( Italy )
Sport Soccer
Juventus - Olimpique Lione
Europa League 2013 2014 Round of 8 second leg - Juventus press conference
In the picture:
Foto Daniele Badolato / LaPresse 09 04 2014 Vinovo ( Italia ) Sport Calcio ESCLUSIVA JUVENTUS Juventus - Olimpique Lione Europa League 2013 2014 - Quarti di finale ritorno - Conferenza stampa Juventus Nella foto: Photo Daniele Badolato / LaPresse 09 04 2014 Vinovo ( Italy ) Sport Soccer Juventus - Olimpique Lione Europa League 2013 2014 Round of 8 second leg - Juventus press conference In the picture: LAPRESSE

O Aντόνιο Κόντε προειδοποιεί τους παίκτες του ότι ο αποψινός (24/4) ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπενφίκα στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα της Λισαβώνας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Αντόνιο Κόντε στις δηλώσεις του για το ματς, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την αντίπαλο της Γιούβε και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να προκριθούν στον τελικό που θα γίνει στην έδρα τους.

" H Mπενφίκα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Έχουν επίσης κερδίσει το κύπελλο και βρίσκονται στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν κάνει μία εξαιρετική σεζόν και είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή.

Έχουν εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Ροντρίγκο και ο Γκαϊτάν και πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή εμφάνιση. Εύχομαι οι παίκτες μου να έχουν καλή απόδοση γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θέλει να πάρει το τρόπαιο μετά την περσινή απογοήτευση που έχασε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ σε μία εβδομάδα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ