ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κόντε: "Εμείς το φαβορί για το σκουντέτο"

Κόντε: "Εμείς το φαβορί για το σκουντέτο"

Ο Αντόνιο Κόντε έχρισε την Γιουβέντους φαβορί και για τον φετινό τίτλο, τονίζοντας όμως ότι οι υπόλοιποι μνηστήρες του τίτλου ξόδεψαν και φέτος περισσότερα χρήματα για μεταγραφές.

Η Γιουβέντους ξεκινάει το βράδυ του Σαββάτου την προσπάθεια για το ιστορικό τρίτο στη σειρά πρωτάθλημα (δεν το έχει καταφέρει από το 1935 και μετά) από τη θέση του οδηγού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αντόνιο Κόντε.

"Είναι λογικό να ξεκινάμε τη σεζόν ως φαβορί επειδή έχουμε κατακτήσει τους δύο προηγούμενους τίτλους, όμως δεν νικάει πάντα το φαβορί", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (23/8) και συνέχισε:

"Νικητές θα είναι αυτοί που θα αποδειχτούν πιο σκληροί εντός γηπέδου. Δύο χρόνια πριν δεν ήμασταν φαβορί αλλά πήραμε το πρωτάθλημα. Θα είναι πραγματικά δύσκολα φέτος, υπάρχουν ομάδες που έχουν ξοδέψει περισσότερα χρήματα από τη Γιουβέντους.

Άλλες ομάδες έχουν ξοδέψει περισσότερα και εσείς λέτε πως η απόστασή μας από τους άλλους έχει μεγαλώσει. Όταν θα έχουμε ένα σημαντικό μπάτζετ, θα δώσουν απευθείας στη Γιουβέντους το Διηπειρωτικό;

Μία μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει αύριο. Μέσα σε δύο χρόνια, η Γιούβε έχει κερδίσει τέσσερα από επτά τρόπαια που διεκδίκησε.

Το νούμερο αυτό είναι τεράστιο αν σκεφτείτε ότι αυτή ήταν η χρονιά που είχαμε αρχικά σχεδιάσει να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα".

Όσον αφορά στην πρεμιέρα της νέας Serie A που βρίσκει τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια στο "Λουίτζι Φεράρις", ο Κόντε εφίστησε την προσοχή των παικτών του λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Χάσαμε πέρυσι και τα δύο ματς κόντρα στη Σαμπντόρια. Αντιμετωπίζουμε μία καλά προετοιμασμένη ομάδα, ο Ντέλι Ρόσι είναι ένας ποδοσφαιρικός μαέστρος".

Ερωτηθείς επίσης για τον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποιός όπως όλα δείχνουν θα καθήσει στον πάγκο καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα στην κατάλληλη φόρμα, ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" φρόντισε να προστατεύσει τον παίκτη, περνώντας μάλιστα στην αντεπίθεση:

"Ο Γιορέντε δεν έπαιξε με τη Λάτσιο, όπως επίσης και οι Τζοβίνκο και Μάτρι. Στη Μπαρτσελόνα έμεινε στον πάγκο ο Νεϊμάρ. Μόνο σε αυτή τη χώρα δημιουργούμε θέματα που δεν υπάρχουν".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ