ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κόντε: "Eίμαστε το αουτσάιντερ"

Κόντε: "Eίμαστε το αουτσάιντερ"
PHOTOGRAPH: ALESSANDRO DI MARCO/

Ο Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε προσγειωμένος όσον αφορά την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπάγερν, δίνοντας προβάδισμα στους "βαυαρούς".

Πρόκληση για τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες της Γιουβέντους αποτελεί η κόντρα με την Μπάγερν. Ο προπονητής των "μπιανκονέρι" αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης θεωρώντας την ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα.

Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο στυλ ποδοσφαίρου της Μπάγερν και την οργάνωση της σαν σύλλογο που αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

" Έχουμε μελετήσει την Μπάγερν όπως μας έχουν μελετήσει και αυτοί. Ανυπομονώ για το παιχνίδι που πιστεύω ότι θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Είναι η πρώτη φορά που αγωνιζόμαστε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια.

Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά δεν ήρθαμε στο Μόναχο για να χάσουμε. Πρέπει να μείνουμε πειθαρχημένοι τακτικά και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Οι ιταλικές ομάδες συνηθίζουν να παίζουν πειθαρχημένο στυλ ποδοσφαίρου.

Η Γιουβέντους διαθέτει παίκτες με επιθετικό στυλ, με στοιχεία δημιουργικότητας και φαντασίας στο παιχνίδι τους. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο απέναντι σε ομάδες όπως η Μπάγερν.

Η Μπάγερν έχει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Η μεσαία γραμμή είναι ιδιαίτερα καλή. Αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο μέσα στο γήπεδα αλλά και ως σύλλογος. Το πως δουλεύουν στην Μπάγερν αποτελεί παράδειγμα για όλους. Έχουμε νέους παίκτες που θέλουν να δουν πόσο δυνατή είναι και πόσο μακριά μπορούν να φθάσουν.

Αν κάποιος πριν μερικούς μήνες μου έλεγε ότι θα είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είχαμε φθάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα τον πίστευα. Αν αποκλειστούμε από τον Μπάγερν πιστεύω θα έχουμε κερδίσει σε εμπειρία και θα έχουμε ευχαριστηθεί τα παιχνίδια".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ