ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κόντε: "Δεν μας δίνουν πέναλτι ακόμα και αν μας σκοτώσουν"

Κόντε: "Δεν μας δίνουν πέναλτι ακόμα και αν μας σκοτώσουν"

Οργισμένος για τη διαιτησία στον αγώνα με την Πάρμα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε. "Οι διαιτητές δεν έχουν τα αρχ@&@$ να μας σφυρίξουν πέναλτι στο 90'", είπε μεταξύ άλλων.

Η Γιουβέντους πήρε έναν βαθμό στο "Ένιο Ταρντίνι" , διατήρησε το εκπληκτικό αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα (12 νίκες -10 ισοπαλίες) και πλησίασε στον έναν πόντο τη Μίλαν έχοντας και ματς λιγότερο, όμως στο στρατόπεδο της "κυρίας" είναι πυρ και μανία με τη διαιτησία μετά τον εξ αναβολής αγώνα με την Πάρμα.

Οι Τορινέζοι διαμαρτύρονται για δύο τουλάχιστον πέναλτι που θεωρούν ότι θα έπρεπε να είχαν σφυριχτεί υπέρ τους (το ένα μάλιστα σε ανατροπή του Πίρλο στο φινάλε), με τον Αντόνιο Κόντε να "ξεσπαθώνει" κατά των διαιτητών στη συνέντευξη Τύπου.

"Κυριαρχήσαμε στο ματς και είναι κρίμα που δεν πήραμε και τους τρεις πόντους. Για μία ακόμα φορά, θα ήθελα να δω μερικά ριπλέι.

Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτά που ζήτησε η Πάρμα, καθώς ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο βούτηξε. Όσο για εμάς, η τηλεοπτική εικόνα μιλάει από μόνη της", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Κόντε, και συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος.

"Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο οι διαιτητές φοβούνται να δώσουν πέναλτι στη Γιουβέντους. Σε 22 παιχνίδια έχουμε πάρει μόνο 1 πέναλτι.

Μόνο σε αυτό το ματς έγιναν δύο καθαρά πέναλτι. Φοβούνται να σφυρίξουν πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους , είναι φανερό.

Εμείς για 75 λεπτά αγώνα είμαστε στην πλευρά του γηπέδου που ανήκει στον αντίπαλο και είμαστε ταυτόχρονα η ομάδα η οποία έχει κερδίσει λιγότερα πέναλτι από όλους.

Αυτή η κατάσταση αρχίζει να με εκνευρίζει και δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι δεν συμπεριφέρονται ισότιμα στη Γιουβέντους. Περιμένω από κάθε διαιτητή να είναι δίκαιος και θαρραλέος, επειδή χρειάζεται αρχ@#@# να δώσεις πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στην παρούσα φάση δεν θα μας δώσουν πέναλτι ακόμα και αν μας σκοτώσουν. Προπονούμαστε σαν ζώα για να έχουμε μία εκπληκτική σεζόν και απλά απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση με όλες τις άλλες ομάδες. Δεν θέλουμε κάποια χάρη".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ