ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους νίκησε τη... Σίτι!

Η Γιουβέντους νίκησε τη... Σίτι!

Η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι χάρισε ένα σπουδαίο ρεκόρ στη Γιουβέντους, με τη "βέκια σινιόρα" να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα 5 τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από το "Ολίμπικο" ( 1-1 με τη Ρόμα) ώστε να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Serie A, όμως οι οπαδοί της της έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν.

Και αυτό γιατί η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι με 1-2 στο Λονδίνο είχε ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους να είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στα 5 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία).

"Είναι ωραιό που δεν έχουμε δει ακόμα κάποιον από τους αντιπάλους μας να πανηγυρίζει στο τέλος του αγώνα", συνηθίζει να λέει το τελευταίο διάστημα ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετράει 8 νίκες και 6 ισοπαλίες στον πάγκο των Τορινέζων μετά από 14 αγωνιστικές.

Αλλά και από το γκρουπ των πρωταθλημάτων "δεύτερης ταχύτητας" (π.χ Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία, Ελλάδα) οι μόνες που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα είναι οι Πόρτο και Μπενφίκα, που έχουν όμως δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα σε σύγκριση με τη Γιουβέντους

Να σημειωθεί ότι το σχετικό ρεκόρ στην Ιταλία κατέχει η Μίλαν που έμεινε αήττητη για 58 σερί παιχνίδια στις αρχές της δεκαετίας του '90, ενώ η μοναδική αήττητη ομάδα σε μία ολόκληρη σεζόν στη Serie A είναι η Περούτζα το 1979.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ