ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Η Γιουβέντους προσφέρει 50 εκατ. ευρώ και τον Ιγκουαΐν για Ικάρντι"

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η "Corriere della Sera" υποστηρίζει πως η Γιουβέντους ετοιμάζεται να προσφέρει 50.000.000 ευρώ και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Ίντερ για χάρη του Μάουρο Ικάρντι.

Δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι απ' την Ίντερ έχει κάνει η Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτει σημερινό (29/05) δημοσίευμα της " Corriere della Sera". Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι "μπιανκονέρι" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 50.000.000 ευρώ αλλά και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ως αντάλλαγμα προκειμένου να αποσπάσουν το "ναι" των διοικούντων την Ίντερ.

Βέβαια, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της Γιουβέντους είναι να αποκτήσουν τον Αργεντινό επιθετικό δίχως να χρειαστεί να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την πλευρά των "νερατζούρι". Γι' αυτό το λόγο, οι δικηγόροι του συλλόγου εξετάζουν λεπτομερώς το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές προκειμένου να βρουν ένα παραθυράκι όσον αφορά στη ρήτρα παραχώρησής του.

Κι αυτό διότι μπορεί να υπάρχει ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ, αλλά αυτή έχει ισχύ απ' την 1η έως την 20ή Ιουλίου και αφορά μόνο ομάδες εκτός Ιταλίας. Αυτό σημαίνει πως για τις ομάδες εντός Ιταλίας, οι διοικούντες την Ίντερ μπορούν να ζητήσουν όσα χρήματα θέλουν, αλλά και να απορρίψουν όλες τις προτάσεις. Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι πως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Μιλανέζοι δεν είναι αρνητικοί να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Τη φετινή σεζόν ο Ικάρντι σημείωσε 29 γκολ σε 34 παιχνίδια στη Serie A και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά αυτή η επιτυχία δεν ήταν ικανή να του προσφέρει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Αντίθετα, ο Ιγκουαΐν βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Χόρχε Σαμπαόλι, έχοντας ολοκληρώσει τη χρονιά με 23 τέρματα και οχτώ ασίστ σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ