ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιόβετιτς: "Απέρριψα Γιουβέντους και Σίτι"

Γιόβετιτς: "Απέρριψα Γιουβέντους και Σίτι"
Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς επιβεβαίωσε πως Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι επιχείρησαν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως δε μετανιώνει που παρέμεινε στη Φιορεντίνα.

Μόνο μυστικό δεν είναι πως ο Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους εδώ και καιρό.

Ωστόσο, ο Μαυροβούνιος το επιβεβαίωσε μέσω της "Gazzetta dello Sport", τονίζοντας πάντως πως δε μετανιώνει για την παραμονή του στη Φιορεντίνα.

"Πρέπει να παραδεχτώ πως η Γιουβέντους προσπάθησε πολύ για να με πάρει. Εννοείται πως το σκέφτηκα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Θα είχα την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, να έχω σημαντικό ρόλο στο πλάνο τους, ενώ είναι και η ατμόσφαιρα του συλλόγου".

"Ωστόσο, δεν υπάρχει ανάγκη να πάω το Τορίνο γι' αυτά, αφού είμαι καλά κι εδώ. Αγαπάω την πόλη και τον σύλλογο και γι' αυτό δε θα μπορούσα να τους προδώσω πηγαίνοντας στη Γιουβέντους. Όντως ο πρόεδρος με έπεισε να μείνω εδώ, αλλά υπήρχε πάντα διάθεση από μέρους μου", είπε ο Γιόβετιτς.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα κι αν ήθελε ο Γιόβετιτς να πάει στους "μπιανκονέρι", αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει από τη στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι τέτοιες, που να αναγκάζουν τους "βιόλα" να μη θέλουν να τον παραχωρήσουν στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επίσης επιχείρησε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών να τον εντάξει στο δυναμικό της, σχολίασε: "Εγώ σταμάτησα τις διαπραγματεύσεις. Όταν η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε, είχα αποφασίσει πως θα παραμείνω στη Φιορεντίνα. Αν είμαι χαρούμενος; Δε το έχω μετανιώσει. Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη και δεν πρόκειται αν φύγω από τον σύλλογο αν δε φτάσουμε στα επίπεδα που πρέπει".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ