ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιορέντε: "Εξαιρετική μεταγραφή ο Ιγκουαΐν"

Γιορέντε: "Εξαιρετική μεταγραφή ο Ιγκουαΐν"

Πολύ καλή άποψη για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν έχει ο Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος θα τον ήθελε συμπαίκτη στη Γιουβέντους. Διαβάστε τι άλλο είπε για τη νέα του ομάδα αλλά και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην οποία θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του.

Για την απόκτηση ενός επιθετικού κινείται η Γιουβέντους, η οποία έχει ήδη κάνει δικό της τον Φερνάντο Γιορέντε.

Ένας από τους υποψήφιους είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, τον οποίο θα ήθελε για συμπαίκτη ο Ισπανός όπως δήλωσε στο "RTVE".

"Δε γνωρίζω ποιοι άλλοι θα έρθουν στο Τορίνο. Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από τον Ιγκουαΐν. Αν γίνει η μεταγραφή πιστεύω πως θα είναι εξαιρετική" ήταν η αρχική του τοποθέτηση για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, τον οποίο αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια στην Primera Division.

Για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Γιουβέντους προσέθεσε: "Λυπάμαι που φεύγω από την Αθλέτικ, δεν το αρνούμαι. Δε νομίζω πως η περιπέτειά μου στον σύλλογο θα τελειώσει τόσο γρήγορα, πιστεύω ότι μπορεί να κλείσω εδώ την καριέρα μου.

Ωστόσο, το μέλλον μου είναι στη Γιουβέντους και περιμένω ένα φανταστικό ταξίδι. Το πλάνο τους είναι πολύ σημαντικό. Η Γιουβέντους θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα για το Champions League. Έχει πολλούς διεθνείς παίκτες και αυτό επιβεβαιώνει το επίπεδο της ομάδας".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ