ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Για ένα χρόνο ακόμα Γιουβεντίνος ο Εβρά

Foto LaPresse - Daniele Badolato
18/10/2015 Milano ( Italia)
Sport Calcio
Inter - Juventus
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Giuseppe Meazza"
Nella foto: Patrice Evra

Photo LaPresse - Daniele Badolato
18 October 2015 Milan ( Italy)
Sport Soccer
Inter - Juventus
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Giuseppe Meazza" Stadium 
In the pic:  Patrice Evra
Foto LaPresse - Daniele Badolato 18/10/2015 Milano ( Italia) Sport Calcio Inter - Juventus Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Giuseppe Meazza" Nella foto: Patrice Evra Photo LaPresse - Daniele Badolato 18 October 2015 Milan ( Italy) Sport Soccer Inter - Juventus Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Giuseppe Meazza" Stadium In the pic: Patrice Evra LAPRESSE

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Πατρίς Εβρά για έναν ακόμα χρόνο, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Πατρίς Εβρά ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Γιουβέντους την τελευταία διετία (μετακόμισε στο Τορίνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014), διάστημα στο οποίο κατέκτησε 2 νταμπλ με την "βέκια σινιόρα και έπαιξε και σε έναν τελικό Champions League, και ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να τον επιβραβεύσει για την προσφορά του.

Για ένα χρόνο ακόμα Γιουβεντίνος ο Εβρά

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η "βέκια σινιόρα" το απόγευμα της Παρασκευής, ανανέωσε το συμβόλαιο του 35χρονου Γάλλου διεθνούς αμυντικού μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 ενώ υπάρχει οψιόν για να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του για έναν χρόνο ακόμα σε περίπτωση που ο αριστερός μπακ ικανοποιήσει και του χρόνου με την απόδοσή του.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στο "Juventus Stadium", o άλλοτε άσος των Μονακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: "2 χρόνια, 5 τρόπαια! Τα ίδια τα επόμενα δύο χρόνια συν το Champions League; Πάμε, έχω ήδη πολλά κίνητρα..".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ