ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δύσκολα με Ίντερ ο Βούτσινιτς

Juventus forward Mirko Vucinic, of Montenegro, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Bologna and Juventus at the Dall' Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, March 16, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Mirko Vucinic, of Montenegro, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Bologna and Juventus at the Dall' Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, March 16, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni) AP/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Μίρκο Βούτσινιτς είναι πολύ πιθανό να χάσει το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ίντερ, στο οποίο ίσως κάνει το ντεμπούτο του ο Φερνάντο Γιορέντε. Φυσιολογικό χαρακτήρισε τον ανταγωνισμό ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο.

Τα πλάνα του χωρίς τον Μίρκο Βούτσινιτς για τον αγώνα με την Ίντερ έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Μαυροβούνιος τραυματίστηκε την Παρασκευή στο παιχνίδι με την Πολωνία και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους "νερατζούρι" με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο Φερνάντο Γιορέντε είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα με τη "γηραιά κυρία".

Από εκεί και πέρα, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι τα λεπτά που έχει αγωνιστεί ως τώρα ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο. Από τους τρεις επίσημους αγώνες που έχει δώσει η Γιουβέντους ο Ιταλός έχει μπει ως αλλαγή μόνο στο τέλος του αγώνα με την Σαμπντόρια. Παρόλα αυτά ο 25χρονος είπε στο ειδησιογραφικό πρακτορείο ANSA:

"Η σεζόν είναι μεγάλη και υπάρχει χώρος για όλους. Ο ανταγωνισμός είναι μέρος του να είσαι σε μία ομάδα και πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό. Ο στόχος μου είναι να τα πάω καλύτερα από πέρυσι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ