ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αυτός είναι ο διάδοχος του Τέβες

Αυτός είναι ο διάδοχος του Τέβες

Η Γιουβέντους ψάχνει τον διάδοχο του Κάρλος Τέβες στην επίθεσή της και φαίνεται πως έχει καταλήξει στον συμπατριώτη του, Πάουλο Ντιμπάλα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλος Τέβες να αφήνει τη Γιουβέντους στο φινάλε αυτής ή της επόμενης σεζόν, για να κλείσει την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς, ολοένα και αυξάνονται και η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν φαίνεται να μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι "μπιανκονέρι" εκτιμούν πως ο ιδανικός παίκτης για να πάρει τη θέση του "Απάτσε" όταν εκείνος αποχωρήσει είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, και αυτή τη στιγμή τον έχουν Νο 1 στη μεταγραφική τους λίστα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα, Μπέπε Μαρότα, έχει αποσπάσει το "si" του ποδοσφαιριστή, όμως από εδώ και πέρα πρέπει να πείσει και τον ισχυρό άνδρα της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Αφενός γιατί το αφεντικό των Σικελών έχει βάλει την τιμή πώλησης του 21χρονου Αργεντίνου φορ στα 40.000.000 ευρώ και αφετέρου γιατί στο κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει και μεγάλες ομάδες εκτός Ιταλίας, όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα πάντως με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Τορινέζοι δεν θα προσφέρουν πάνω από 30.000.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ της Παλέρμο στη φετινή Serie A (12 γκολ) και πως για να κάνουν αυτό το "άνοιγμα" θα πρέπει πρώτα να έχουν βάλει χρήματα στα ταμεία τους από την πώληση του Γιορέντε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ