ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Από τον Γενάρη στην Γιουβέντους ο Τζαν"

Liverpool's Emre Can celebrates scoring his sides first goal during the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Emre Can celebrates scoring his sides first goal during the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Εμρέ Τζαν έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους και τον χειμώνα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο.

Μια δυνατή μετεγγραφή φέρεται να έκλεισε η Γιουβέντους σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αφού Εμρέ Τζαν από τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Γιουβέντους, αφήνοντας την Αγγλία και τη Λίβερπουλ.

Ο 23χρονος Γερμανός διεθνής μέσος, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Τορίνο και στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο και στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, επομένως από τον Γενάρη θα μπορεί να συζητά το μέλλον του με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Γι' αυτό, η διοίκηση της Λίβερπουλ φέρεται να αποφάσισε να τον παραχωρήσει από τώρα στην Γιούβε.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ