ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απέρριψε Μπαλοτέλι η Γιουβέντους

Απέρριψε Μπαλοτέλι η Γιουβέντους
Μπαλοτέλι

Ο μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι πρότεινε τον πελάτη του στη Γιουβέντους σύμφωνα με το goal.com, αλλά εκείνη τον απέρριψε. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μπορεί το ταλέντο του να είναι πασιφανές, αλλά η συμπεριφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων αποτελεί τροχοπέδη για την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αποτελεί ένα στοίχημα για όποιον θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος τον ανέδειξε όταν βρισκόταν στην Ίντερ, τον πήρε μαζί του και στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά φαίνεται πως το μετάνιωσε. Τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί στις προπονήσεις ο 21χρονος και οι συχνές αποβολές του ήταν οι παράγοντες που έκαναν τον τεχνικό της Σίτι να τον θέσει στο περιθώριο.

Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο "Έτιχαντ" ο Μπαλοτέλι και παρ' όλο που ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα επιθυμούσε να συνεχίσει στους "πολίτες" ο ατζέντης του έχει ήδη αρχίσει να κάνει διερευνητικές επαφές για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε με ανθρώπους της Γιουβέντους, στους οποίους πρότεινε τον πελάτη του, και εισέπραξε αρνητική απάντηση. Αιτία ήταν πως οι ιθύνοντες των "μπιανκονέρι" φοβούνται να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να διαταράξει την ηρεμία των αποδυτηρίων της ομάδας.

Ωστόσο, υπάρχει ένας σύλλογος, ο οποίος δε φαίνεται να πτοείται από τα καμώματα του Μπαλοτέλι. Αυτός είναι η Μίλαν, ο αντιπρόεδρος της οποίας, Αντριάνο Γκαλιάνι, έχει σε μεγάλη υπόληψη τον επιθετικό της Σίτι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι "ροσονέρι" έχουν συνδεθεί πολλές με την απόκτησή του. Μένει, λοιπόν, να φανεί αν τελικά το καλοκαίρι θα προχωρήσουν στην κατάθεση κάποιας πρότασης.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ