ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανιέλι: "Να πάρει Χρυσή Μπάλα ο Μπουφόν"

Jonathan Moscrop - LaPresse
19 09 2012 Londra ( Inghilterra )
Sport Calcio
Chelsea FC vs. Juventus - UEFA Champions League 2012-2013 Gruppo E Matchday 1 - Stamford Bridge London
Nella foto: Gianluigi Buffon

Jonathan Moscrop - LaPresse
19 09 2012 London ( England )
Sport Soccer
Chelsea FC versus Juventus - UEFA Champions league Group E Matchday1 - Stamford Bridge London
In the photo: Gianluigi Buffon
Jonathan Moscrop - LaPresse 19 09 2012 Londra ( Inghilterra ) Sport Calcio Chelsea FC vs. Juventus - UEFA Champions League 2012-2013 Gruppo E Matchday 1 - Stamford Bridge London Nella foto: Gianluigi Buffon Jonathan Moscrop - LaPresse 19 09 2012 London ( England ) Sport Soccer Chelsea FC versus Juventus - UEFA Champions league Group E Matchday1 - Stamford Bridge London In the photo: Gianluigi Buffon LAPRESSE

Τον Τζανλουίτζι Μπουφόν αποθέωσε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος ευχήθηκε να είναι ο Ιταλός τερματοφύλακας εκείνος που θα ξαναφέρει στην Ιταλία τη Χρυσή Μπάλα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρέα Ανιέλι για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που παίκτης που αγωνιζόταν στην Ιταλία κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα (σ.σ. Κακά) και ο πρόεδρος της Γιουβέντους εκτιμά πως ο Μπουφόν θα μπορούσε να είναι εκείνος που θα φέρει και πάλι το βραβείο στη γειτονική χώρα.

"Τα στατιστικά δείχνουν πως από το 1978 ως το 2007 η Χρυσή Μπάλα πήγαινε τακτικά σε παίκτες της Serie A. Μετά από αυτή την περίοδο 30 χρόνων το βραβείο δεν έχει πάει στην Ιταλία τα τελευταία πέντε έτη.

Ελπίζω ο Τζίτζι να καταφέρει να σπάσει αυτό το σερί και να τη φέρει πίσω στα επόμενα δύο χρόνια. Δεδομένου ότι μόνο ένας τερματοφύλακας έχει πάρει αυτό το έπαθλο, ο Λεβ Γιασίν, πιστεύω πως θα ήταν σωστό να αναγνωριστεί ο Τζίτζ για όλα όσα έχει προσφέρει στη Γιουβέντους και στο ποδόσφαιρο συνολικά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ