ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανανεώνει ο Ντελ Πιέρο

MILAN, ITALY - OCTOBER 03:  Christian Chivu of Inter Milan and Alessandro Del Piero of Juventus FC compete for the ball during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Juventus FC at Stadio Giuseppe Meazza on October 3, 2010 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - OCTOBER 03: Christian Chivu of Inter Milan and Alessandro Del Piero of Juventus FC compete for the ball during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Juventus FC at Stadio Giuseppe Meazza on October 3, 2010 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2012, δέχτηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από την διοίκηση της Γιουβέντους.

Ο αρχηγός των "μπιανκονέρι" βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση μετά και από τη συνάντηση του αδερφού του και μάνατζερ του, Στέφανο με τον Τζιουζέπε Μαρότα.

Οι απολαβές του Ντελ Πιέρο θα είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ με την προοπτική να αυξηθούν σε περίπτωση επιτυχιών της ομάδας.

Στην διοίκηση της Γιουβέντους υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή του Ντελ Πιέρο στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 1993 όταν και αποκτήθηκε από την Πάντοβα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ