ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Η Γιούβε έχει ανάγκη τον Πίρλο"

Αλέγκρι: "Η Γιούβε έχει ανάγκη τον Πίρλο"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι επαίνεσε τόσο τον Αντρέα Πίρλο όσο και τους Κάρλος Τέβες και Πολ Πογκμπά πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Τζένοα.

"Η Τζένοα έχασε μόνο το ντέρμπι από τη Σαμπντόρια, παίζει καλά και επιτίθονται στον αντίπαλο. Αυτό που με ανησυχεί, εξαιτιάς των πλημμυρών, είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Οι συνθήκες δεν είναι καλές για κάποια ομάδα που θέλει να παίξει τεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο με την Παλέρμο, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να κάνουμε λιγότερα λάθη.

Όπως συνέβη και στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League", δήλωσε για το ματς ο Αλέγκρι, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και τον εναγκαλισμό που είχε με τον Πίρλο όταν ο Ιταλός άσος έγινε αλλαγή στο ματς με την Παλέρμο.

"Συνήθως όταν βγαίνουν οι παίκτες από το γήπεδο υπάρχει πάντα ένας χαιρετισμός. Ο Αντρέα είχε 65 καλά λεπτά, οι φίλαθλοι στις εξέδρες του το αναγνώρισαν αυτό: είναι εκπληκτικός.

Ήταν λογικό και προβλέψιμο μετά από 40 ημέρες διακοπής για τον τραυματισμό του (και έπαιξε καλά με τη Ρόμα) να έχει κάποιες δυσκολίες.

Είμαι όμως ευχαριστημένος από αυτά που έδειξε με την Παλέρμο, η Γιούβε έχει ανάγκη τον Πίρλο".

Όσον αφορά δε στην επιστροφή του Κάρλος Τέβες στην εθνική Αργεντινής μετά από τρία ολόκληρα χρόνια αλλά και το γεγονός πως ο Πολ Πογκμπά είναι ο μοναδικός παίκτης από το Καμπιονάτο που βρίσκεται στη λίστα με τους 23 υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα, είπε:

"Είναι ένας σημαντικός στόχος για τον Κάρλος, είναι ένα φιλόδοξο παιδί που αγαπάει την εθνική ομάδα της χώρας του. Είμαι χαρούμενος για εκείνον.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πογκμπά. Η ανανέωση και η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του είναι ένα σημάδι εκτίμησης. Η Χρυσή Μπάλα είναι ένα βραβείο που δείχνει τι έκανε μέσα στη σεζόν.

Δυστυχώς το ιταλικό πρωτάθλημα και η εθνική όμάδα δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ