ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Δεν θα πρέπει να αφορίσουμε τα πάντα"

Αλέγκρι: "Δεν θα πρέπει να αφορίσουμε τα πάντα"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δέχτηκε κριτική για την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Δεν πέρασε... αναίμακτα για την Γιουβέντους η ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δέχτηκε μεγάλη κριτιική, μίλησε ενόψει του αγώνα με την Παλέρμο και θέλησε να υπεραμυνθεί των ποδοσφαιριστών του.

"Είναι άδικη η επίθεση που ασκήθηκε στην ομάδα. Έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και μόνο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό είχαμε άσχημη απόδοση", είπε αρχικά και μετέπειτα σχολίασε για τα αίτια της ήττας:

"Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και δεν σημειώσαμε τέρμα. Δεν θα πρέπει για 45 άσχημα λεπτά στην Αθήνα να αφορίσουμε τα πάντα.

Έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα για να δουλέψουμε σωστά. Κάναμε 20 ευκαιρίες στα δυο τελευταία ματς, αλλά πέσαμε πάνω σε πολύ καλούς τερματοφύλακες".

Για τον Μοράτα είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στον Πειραιά και για τους τραυματιές ανέφερε: "Ελπίζω να έχουμε τον Κάσερες έτοιμο στο ματς με τον Ολυμπιακό (σ.σ.: 4/11), ο Ρομούλο επέστρεψε στην ομάδα, ενώ ο Μπαρτζάλι θέλει ακόμα καιρό".

Αλέγκρι: "Έχει πράγματα για να βελτιώσει η Γιουβέντους"

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ