ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το CL"

Αλέγκρι: "Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το CL"

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του τελικού του Champions League παρά το αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο Αντόνιο Κόντε του έστειλε μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα θεωρείται σχεδόν από όλους ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και η Γιουβέντους έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ στον τελικό της 6ης Ιουνίου στο Βερολίνο, παρόλα αυτά ο προπονητής θεωρεί πως η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο.

"Πρώτα πρέπει να προετοιμαστούμε για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ίντερ. Από την Κυριακή ξεκινάμε προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Λάτσιο.

Μετά από το Coppa Italia έχουμε τη Νάπολι όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει το πάρτι, για αυτό θα σας ενημερώσει ο σύλλογος.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε μερικές ημέρες ξεκούραση όπου θα πρετοιμαστούμε για τον τελικό του Champions League λίγο πιο χαλαρά για να μην φτάσουμε εκεί με άγχος.

Αλέγκρι: "Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το CL"

Η ομάδα της Γιουβέντους παραταγμένη στον αγωνιστικό χώρο του "Bernabeu" λίγο πριν την πρώτη σέντρα στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Είναι τελικός, θα αγωνιστούμε ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά και με την πίστη ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να φέρουμε σπίτι το Champions League.

Δεν θα είναι εύκολο, ποτέ άλλωστε δεν είναι εύκολος ένας τελικός Champions League", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός δύο ημέρες μετά την επική πρόκριση της "βέκια σινιόρα" στον τελικό του Βερολίνου και μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Ίντερ στο πρωτάθλημα.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Αλέγκρι παραδέχτηκε ότι πρώτος στόχος στην αρχή της σεζόν ήταν η κατάκτηση του 4ου σερί σκουντέτο και η παρουσία της ομάδας στις 8 καλύτερες της Ευρώπης (χαρακτήρισε όνειρο για εκείνον που η Γιουβέντους έφτασε στον τελικό) και κατά δεύτερον το Κύπελλο Ιταλίας ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυμα από τον προκάτοχό του στον πάγκο μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αλέγκρι: "Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το CL"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι όχι μόνο συνεχίζει τη δυναστεία των πρωταθλημάτων που ξεκίνησε ο Κόντε στη Γιουβέντους αλλά... απειλεί και με τρεμπλ στην πρώτη του κιόλας σεζόν στους "μπιανκονέρι"

"Ο Αντόνιο μου έστειλε ένα μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε τώρα έχετε μία αποκλειστική είδηση και είστε όλοι χαρούμενοι.

Νομίζω πως αυτή η ομάδα έχει πολλές αρετές, παίκτες που είναι ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κλάσης, οπότε ήταν φυσιολογικό που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό.

Χρειάστηκε βέβαια και λίγη τύχη αν και νομίζω ότι αυτη τη ομάδα έχει περιθώριο βελτίωσης".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ