STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πάρα: "Θέλουμε το βήμα παραπάνω"

Πάρα: "Θέλουμε το βήμα παραπάνω"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος του Αστέρα κόντρα στη Μπεσίκτας, Φακούντο Πάρα, τόνισε πως ο στόχος της ομάδας της Τρίπολης είναι να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

"Το ματς με τη Μπεσίκτας δεν ήταν εύκολο διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, αλλά όλοι μας πιστέψαμε ότι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει, παρά το 1-0 του ημιχρόνου".

Στη φάση του γκολ σκέφτηκα γρήγορα, σούταρα και η μπάλα μπήκε, αυτό είναι όλο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά περισσότερο επειδή η ομάδα έφυγε αήττητη από το γήπεδο.

Όταν έγινε η κλήρωση δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες, αλλά αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι θα παλεύουμε όλους τους αγώνες από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό", τόνισε ο Φακούντο Πάρα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News", στον απόηχο της σπουδαίας ισοπαλίας που απέσπασε ο Αστέρας μέσα στην Κωνσταντινούπολη, και συμπλήρωσε:

"Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Έχουμε τη Παρτίζαν στην έδρα μας, αλλά πριν υπάρχει η Καλλονή. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσουμε για το πρωτάθλημα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ