ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Υπέγραψε ο Γιοβάνοβιτς

Υπέγραψε ο Γιοβάνοβιτς

Αίσιο τέλος είχαν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια στους "κιτρινόμαυρους".

O 25xρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στο Ηράκλειο την Τετάρτη (01/06) και μετά από συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για την απόκτηση του Γιοβάνοβιτς αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 24χρονος (16/08/1986) αμυντικός τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν στην Indjija, ομάδα της Σερβίας".

Από την πλευρά του, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο παίκτης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Είναι κάτι καινούριο για εμένα, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Σερβίας.

Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω για τον Εργοτέλη και να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να δουλέψει και να εξελιχθεί ένας ποδοσφαιριστής και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και παράλληλα η σκληρή δουλειά".

Μετά την ολοκλήρωση κι αυτής της μεταγραφής, οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα στρέψουν τις κινήσεις τους αποκλειστικά στην απόκτηση τερματοφύλακα.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ