ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Χωρίς πέντε κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς πέντε κόντρα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Πελέ, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο, Χαντί και Κοιλιάρα θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Εργοτελής στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο "Γεώργιος Καραΐσκάκη".

Η τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας, επέλεξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσουν την ποινή τους οι παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Τελευταίος δηλώθηκε ο Πορτογάλος Πελέ, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, στο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιοβάνοβιτς, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους οι Καρντόσο και Χαντί, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Κοιλιάρας.

Οι απουσίες λοιπόν για τον Γιάννη Πετράκη θα είναι πέντε συνολικά, ο οποίος θα επιχειρήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους παίκτες, όπως οι Αναστασάκος, Μπουχαλάκης, Τζανακακης, Χαλκιαδάκης.

Ανακοίνωση για την Α.Μ.Κ.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη (26/11) σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Σε συνέχεια της από 4ης Νοεμβρίου 2013 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετοχών της εταιρείας στην οποία αποφασίστηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το ποσό του 1.002.000,00 ευρώ, με καταβολή μετρητών, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους με τα παρακάτω:

Η συνολική προθεσμία καταβολής της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου θα είναι τέσσερις μήνες, δηλαδή μέχρι 3 Μαρτίου 2014 με δικαίωμα να παραταθεί για ένα ακόμη μήνα.

Η αξία κάθε μετοχής ορίζεται στο ποσό των 33.34 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί και το 10%, το οποίο δικαιούται το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο βάσει νόμου.

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει μετοχές να απευθυνθεί στα καταστήματα της Εθνικής τράπεζας στον αριθμό λογαριασμού της ΠΑΕ 755/470010-42".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ