ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Χαντί: "Όνειρό μου η Εθνική Ελλάδος"

Χαντί: "Όνειρό μου η Εθνική Ελλάδος"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Χαντί μίλησε στο Sport24.gr για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη, τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του, αλλά και τον προπονητή που τον ανέδειξε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Διαβάστε τι είπε

Γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλείας πέρασε από την Ακαδημία του Ρότσα και δεν κρύβει πως το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί με την "γαλανόλευκη" φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Ο λόγος για τον 23χρονο (7/9/1989) μέσο του Εργοτέλη, Άγγελο Χαντί ο οποίος κάνει μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Ηρακλείου πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ των "κιτρινόμαυρων" την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ στο "AEL FC ARENA".

Ο Χαντί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανηλειακό και στην συνέχεια τον ανακάλυψε ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο 23χρονος αριστερός χαφ έμεινε δύο χρόνια στην Ακαδημία του Ρότσα και στην συνέχεια μετακόμισε στην Ολλανδία (Χάγη, ομάδα Γ' κατηγορίας) και στην Σλοβακία (Πρίσινγκ, Α' κατηγορία), μέχρι να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για χάρη της Χερσονήσου (Γ' Εθνική).

Οι καλές του εμφανίσεις με την ομάδα της Χερσονήσου στην Γ' Εθνική κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τον Εργοτέλη να κινείται άμεσα και να τον εντάσσει στο δυναμικό του.

Ο Χαντί μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, λέγοντας χαρακτηριστικά στο Sport24.gr: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ρότσα. Είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ και πάντα μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον", είπε και πρόσθεσε για τους προσωπικούς του στόχους:

" Πρώτα είναι η καταξίωση στον Εργοτέλη και να πάει καλά η ομάδα. Από εκεί και πέρα, θέλω και εγώ να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται και φυσικά όνειρό μου είναι η Εθνική ομάδα".

Όσον για τους στόχους του Εργοτέλη, ο Χαντί κρατάει χαμηλούς τους τόνους, τονίζοντας πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος: " Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές, .ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία. Θα πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League είπε: " Η πορεία μας είναι πολύ θετική μέχρι τώρα. Αν και είναι νωρίς, θα έχουμε συνέχεια και θα πάμε ακόμα καλύτερα".

Για το ματς με την ΑΕΛ στο οποίο σκόραρε ο Άγγελος Χαντί ανέφερε: " Ήταν μια νίκη απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα η οποία έχει κατακτήσει τρόπαια και θα έπρεπε να είναι στην Super League. Η νίκη ήταν σημαντική και για την ψυχολογία της ομάδας" και πρόσθεσε κλείνοντας για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Καλλιθέα:

" Είναι δύσκολο το ματς, είναι επιθετική ομάδα η Καλλιθέα, αλλά όλοι όσοι παίζουν στην έδρα μας κλείνονται και προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ