ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ώρα για προγραμματισμό

Ώρα για προγραμματισμό
INTIME SPORTS

Επί τάπητος αναμένεται να τεθεί ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στον Εργοτέλη με το θέμα της παραμονής του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο αλλά και των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, να είναι σε προτεραιότητα.

Οι ενδείξεις για την παραμονή του Καβαλιώτη προπονητή στον πάγκο των Κρητικών και την επόμενη σεζόν(σ.σ για έκτη χρονιά) είναι θετικές και μένει το ραντεβού με τους διοικούντες για να ξεκαθαρίσει.

Ακολουθούν τα δέκα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και θα γίνουν συζητήσεις με τους παίκτες για το ποιοί θα παραμείνουν και ποιοί όχι στο ρόστερ της ομάδας.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται πιο αναλυτικά είναι των Χίμπλινγκερ, Δασκαλάκη, Σασιασβίλι, Ρουμπάκη, Τζούνιορ, Ορφανού, Ολίσε, Μπέτο, Βερπακόφσκις και Αλεξόπουλου.

Αφού γίνει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ στην συνέχεια ανάλογα και με τις ανάγκες που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό, θα προχωρήσουν οι κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη.

Τέλος στα αγωνιστικά, οι Κρητικοί φιλοδοξούν να κλείσουν τη σεζόν με δύο εκτός έδρας νίκες σε Κέρκυρα και Σέρρες για να κάνουν και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία τους στην Σούπερ Λίγκα.

Ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί στο νησί των "Φαιάκων" δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βερπακόφσκις και Ρουμπάκης.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ