ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Απουσίες από την προπόνηση

Απουσίες από την προπόνηση
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Σε ρυθμούς Λεβαδειακού κινούνται στον Εργοτέλη καθώς η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε σήμερα (13/12).

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τρεις παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Μπούντιμιρ (ενοχλήσεις στο πέλμα). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπέτο (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα) και Ολίσε (ενοχλήσεις στο δικέφαλο).

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 16.00 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Στην Ουτρέχτη ο Εργοτέλης

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εργοτέλη με την Ουτρέχτη, την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στην Ολλανδία αντιπροσωπία της ομάδας.

Στις πέντε μέρες παραμονής στην Ολλανδία ο προπονητής της ομάδας Κ20 Βασίλης Πλεσίτης, ο προπονητής της ομάδας Κ17 Σταύρος Πρωτογεράκης, ο γιατρός Νίκος Ανδρουλάκης και ο γυμναστής – εργοφυσιολόγος των ομάδων Νέων Νίκος Κουνδουράκης είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας της Ουτρέχτης και να δουν τις εγκαταστάσεις των τμημάτων υποδομής.

Το κάθε μέλος της αντιπροσωπίας του Εργοτέλη είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τον τρόπο δουλειάς και να συνεργαστεί με τα αντίστοιχα στελέχη της Ουτρέχτης.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ