ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το πλάνο του Παπουτσάκη

Το πλάνο του Παπουτσάκη
INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Παπουτσάκης ξεκαθάρισε το τοπίο δηλώνοντας πως θα παραμείνει στον Εργοτέλη. Διαβάστε τις πρώτες του σκέψεις.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε μία έντονη φημολογία, που ήθελε τον Απόστολο Παπουστάκη να αποχωρεί από τον Εργοτέλη σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας στην Football League.

Αυτή η φήμη έγινε ακόμα εντονότερη στο ματς με τον Λεβαδειακό, όταν και ο ισχυρός άνδρας της Κρητικής ομάδας αποχώρησε από το γήπεδο στο 60ο λεπτό.

Τα πράγματα ωστόσο ξεκαθάρισαν με την επίσημη τοποθέτηση του Απόστολου Παπουτσάκη την Κυριακή το βράδυ.

Σε αυτή ο πρόεδρος της Superleague τόνισε πως θα είναι "παρών" στην επόμενη μέρα του Εργοτέλη, η οποία σίγουρα δεν θα είναι η ίδια.

Εμείς μάθαμε 2-3 πράγματα για τα σχέδια του, που τα επεξεργάζεται εδώ και καιρό.

Έλληνες, ακαδημίες και... ξεκούραση

Ο Εργοτέλης είναι έξι σερί σεζόν στην Superleague και σε αυτό το διάστημα έγιναν σπουδαίες επενδύσεις από τον Απόστολο Παπουτσάκη.

Μεγαλύτερη από αυτές είναι στις ακαδημίες του συλλόγου που η αλήθεια είναι πως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η νέα σεζόν στην Football League ωστόσο προσφέρεται έτσι ώστε πολλά από αυτά τα παιδιά να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιστροφή στην Superleague.

Θα γίνει μία προσπάθεια να παραμείνουν κάποιοι έμπειροι παίκτες στο ρόστερ, όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να ρίξουν αρκετά το κασέ τους.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να βγουν νέα πρόσωπα μπροστά και στο διοικητικό κομμάτι, που δεν τα είχαμε δει ενεργά όλο αυτό το διάστημα.

Μετέωρος ο Καραγεωργίου

Ο Απόστολος Παπουτσάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα τεχνικό και σε περίπτωση που έχουμε διαζύγιο, αυτό θα γίνει σε καλό κλίμα.

Στο θέμα προπονητή πάντως καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, αφού ήδη ακούγονται ονόματα όπως αυτό του Κατσαβάκη.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ