ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τέλος Βλαχοδήμος, Κούρεζ

Τέλος Βλαχοδήμος, Κούρεζ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εργοτέλης το μεσημέρι της Πέμπτης (11/12) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Τέλος και ο Ρόμπερτ Κούρεζ.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν είναι πλέον κάτοικος Ηρακλείου, καθώς δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη για το υπόλοιπο της σεζόν. Από την αρχή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε 6 αναμετρήσεις (4 Super League, 2 Κύπελλο) και σε 326 λεπτά συμμετοχής δεν πρόλαβε να σκοράρει.

Ο 23χρονος εξτρέμ ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό και μετά το πέρας της συνεργασίας του με τον κρητικό σύλλογο επιστρέφει στους Πειραιώτες. Δύσκολα θα μείνει στους "ερυθρόλευκους" και το πλέον πιθανό σενάριο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός τον Γενάρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του".

Παρελθόν και ο Κούρεζ

Δεν είναι μόνο ο Βλαχοδήμος που αποχωρεί από την ομάδα του Ηρακλείου. Γνωστοποιήθηκε επισήμως ότι δεν συνεχίζει στον Εργοτέλη και ο Ρόμπερτ Κούρεζ. ''Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Robert Kurez. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του'' επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Και για τα δύο θέματα είχατε ενημερωθεί από το πρωί της Τρίτης (9/11).

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ