ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

''Συνάντηση Γκέντσογλου-Σινιορέλι''

''Συνάντηση Γκέντσογλου-Σινιορέλι''
Γκέντσογλου INTIME SPORTS

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Λιβόρνο για τον Σάββα Γκέντσογλου. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι παράγοντας της ομάδας αναμενόταν να συναντηθεί στην Ελλάδα με τον αμυντικό του Εργοτέλη.

Η εφημερίδα ''Il Tirreno'' δίνει νέα διάσταση στο ''φλερτ'' Λιβόρνο-Γκέντσογλου. Αυτή τη φορά οι Ιταλοί επισημαίνουν πως ο παράγοντας της ομάδας, Έλιο Σινιορέλι, ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να διαπραγματευτεί την απόκτηση του 24 χρονου μεσοαμυντικού.

Τονίζεται το εξής: ' 'Ο Σινιορέλι πήγε στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Γκέντσογλου, με τον οποίο άλλωστε είχε τηλεφωνική επαφή. Ο ίδιος ο παίκτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Λιβόρνο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης ανήκει στον Εργοτέλη, οι άνθρωποι του οποίου απαιτούν αρκετά χρήματα''.

Κύκλοι της ΠΑΕ Εργοτέλης, ωστόσο, σχολίασαν στο Sport24.gr: ''Δεν φεύγει ο Γκέντσογλου. Παραμύθιατα όσα γράφουν οι Ιταλοί''. Από εκεί και πέρα, το βαρύ 5-0 από τον Παναθηναϊκό ήρθε να σκορπίσει ακόμη περισσότερο προβληματισμό στην ομάδα του Ηρακλείου.

Τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Καλλονή έχουν χαρακτήρα ''τελικών'', ενώ η απόκτηση επιθετικού είναι επιτακτική.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ