ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Σύσκεψη για μεταγραφές

Σύσκεψη για μεταγραφές
INTIME SPORTS

Απόστολος Παπουτσάκης και Νίκος Καραγεωεργίου συναντήθηκαν την Τρίτη (6/12) και μίλησαν για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Λεάλ

Περισσότερο από μια ώρα κράτησε η συνάντηση του Απόστολου Παπουτσάκη με τον Νίκο Καραγεωργίου την Τρίτη (6/12) πριν από την προπόνηση και αφορούσε την ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην συζήτηση, ο κ. Παπουτσάκης στάθηκε στα οικονομικά δεδομένα με τα οποία θα πρέπει να κάνει όποια κίνηση χρειάζεται η ομάδα και ο κ. Καραγεωργίου στο που ακριβώς θέλει ενίσχυση ο σύλλογος.

Η περίπτωση του Ντιέ δείχνει να απομακρύνεται καθώς η πολύμηνη αγωνιστική του απραξία προβληματίζει τους ανθρώπους του Εργοτέλη, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την πρώτη προσφορά που του έγινε.

Η εξέλιξη αυτή έφερε στην επιφάνεια την περίπτωση του Σάκη Πρίττα ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει στον Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενόψει του αγώνα με την Δόξα Δράμας. Το πρώτο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο.

Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες της Κρητικής ομάδας έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, με τον Λεάλ να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ