ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στον Εργοτέλη ο Λουβιόν

Στον Εργοτέλη ο Λουβιόν

Την απόκτηση του Σιριάκ Λουβιόν ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τον 28άχρονο Γάλλο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ο 28άχρονος Γάλλος αμυντικός, Σιριάκ Λουβιόν, ανήκει, πλέον, στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Σιριάκ Λουβιόν γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1987 στο Σεν- Σολβ του γαλλικού Βορρά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λυών ενώ ύστερα μετακόμισε στην εφηβική ομάδα της Νις.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε το 2004 στις Κάννες, τη διετία έως το 2006. Μετά ακολούθησε η Λε Μαν με την οποία μέτρησε 105 συμμετοχές σε πέντε χρόνια, ενώ από το 2011 ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Χάβρης έχοντας δύο γκολ, σε 90 συμμετοχές.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη έχει και πέντε συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας, έχοντας σημειώσει μάλιστα και ένα γκολ.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα και την φιλοξενία τους ανθρώπους της ομάδας και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σιριάκ Λουβιόν.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ