ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα
INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η αναζήτηση τερματοφύλακα στο στρατόπεδο του Εργοτέλη μετά το ναυάγιο με τον Γερμανό Στούκμαν και οι Κρητικοί εξετάζουν άλλες λύσεις τόσο από την αγορά του εξωτερικού όσο και την ελληνική.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και του Πανσερραϊκού, Ντάνιελ Φερνάντες είναι μία περίπτωση που εξετάζεται.

Παράλληλα προέκυψαν σενάρια και για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Μετά από το "ναυάγιο" με τον Σλοβένο Φορνέζι και τον Γερμανό Στούκμαν, οι Κρητικοί επιδιώκουν να "κλείσουν" το θέμα με μία άλλη αξιόπιστη λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Την ίδια στιγμή στα άλλα μέτωπα όλα είναι ανοιχτά. Ο Ντένις Επστάιν εξακολουθεί να παραμένει ο μεγάλος στόχος και αναμένονται οι αποφάσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε για τους παίκτες που ήταν δανεικοί την περασμένη σεζόν.

Εξάλλου αναφορικά με το σενάριο για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ισχύει κάτι ανάλογο καθώς ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπολόνι είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το αν θα τον έχει στο ρόστερ του "Δικεφάλου του Βορρά" την νέα σεζόν ή θα παραχωρηθεί δανεικός.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ