ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Ψάξιμο" και σεμινάριο στον Εργοτέλη

"Ψάξιμο" και σεμινάριο στον Εργοτέλη

Ο Γιάννης Πετράκης ψάχνει λύσεις ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς αντιμετωπίζει πέντε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης, μπορεί να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα στην διάρκεια των προπονήσεων της ομάδας της Κρήτης αλλά για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του.

Οπότε στις προπονήσεις της ομάδας έχει επιδοθεί σε ένα συνεχές "ψάξιμο" για τις καλύτερες λύσεις και τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους τέσσερις τιμωρημένους και τον τραυματία Κοιλιάρα.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης αυτή περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και κυκλοφορίας της μπάλας περιελάμβανε στην μεγαλύτερη διάρκειά της. Στο τελευταίο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έπαιξαν δίτερμα.

Με προπόνηση της Παρασκευής θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ενημέρωση των ποδοσφαιριστών

Ενημέρωση κανόνων ποδοσφαίρου περιελάμβανε σήμερα το πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου για τον Σταύρο Λαμπράκη, τους προπονητές και τους αρχηγούς της επαγγελματικής ομάδας, όπως και για το προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη.

Το σεμινάριο έγινε από τον εκπαιδευτή Α’ κατηγορίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κώστα Κουναλάκη με σκοπό την άρτια ενημέρωση τους και την απαραίτητη βεβαίωση προς το τμήμα αδειοδότητης της ΕΠΟ.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και αναμένεται να επαναληφθεί στο μέλλον με την συμμετοχή και των παιδιών των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ