ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προπόνηση στο Μαρτινέγκο

Προπόνηση στο Μαρτινέγκο
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα στο Παγκρήτιο οδήγησαν την ομάδα του Εργοτέλη σε προπόνηση στην ιστορική έδρα της ομάδας, το Μαρτινέγκο, με τους Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς να γυμνάζονται μόνοι τους.

Τα νέα προβλήματα που προέκυψαν στο Παγκρήτιο με την πτώση της στέγης της εξέδρας και ο δυνατός αέρας που δεν επέτρεπε να διεξαχθεί η προπόνηση της ομάδας του Εργοτέλη οδήγησαν τους Κρητικούς στο να κάνουν προπόνηση στην ιστορική τους έδρας, το Μαρτινέγκο.

Σε αυτή δεν πήραν μέρος οι Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους αλλά σε πιο δυνατούς ρυθμούς απ' ότι τις προηγούμενες μέρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, στο Γήπεδο Μαρτινέγκο, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς στο στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου προκλήθηκαν εκ νέου φθορές λόγω του ισχυρού ανέμου.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδια ειδικής αντοχής με μπάλα, δίχως την συμμετοχή των Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά σε αυξημένο ρυθμό. Ο Γιουσούφ συνέχισε τη θεραπεία του.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ