ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προετοιμασία με Κουτσιανικούλη

Προετοιμασία με Κουτσιανικούλη

Στην προετοιμασία του Εργοτέλη ενσωματώθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης καθώς το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός επιστρέφει μετά από δύο χρόνια ξανά στους Κρητικούς και πλέον τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

Ήδη την Δευτέρα είχε βρεθεί στην πρωινή προπόνηση της ομάδας όπου είχε συνομιλία με τον προπονητή των Κρητικών και τους συμπαίκτες του.

Στην συνέχεια αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και πλέον επέστρεψε στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση.

Το πρωί της Τετάρτης έτσι το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για πρώτη φορά, μετά την επιστροφή του στον Εργοτέλη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με δύο προπονήσεις την Τετάρτη. Ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο περιελάμβανε το πρώτο μέρος του πρωινού προγράμματος της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου.

Από το πρόγραμμα, απουσιάζει ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Νέων ενόψει των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο τουρνουά Final Round του 10ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία από τις 20 Ιουλίου έως τη 1 Αυγούστου.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ